Sallalainen baarimestari Janne Mattila on cocktailien mestari – ”Tärkeimpiä asioita ovat tasapaino ja maku”
Pelkosenniemen vuoden yrittäjä Riitta Kulju suosii paikallisia raaka-aineita – ”Tämä on uniikkia käsityötä”
”Metriäkään en ole juossut, mutta koko on pienentynyt” – Helvi Vaaraniemi lopetti ajankulusyömisen ja laittoi itsensä etusijalle
Tutkimustulokset valmistuivat – Juomavettä ei tarvitse enää keittää Savukosken kirkonkylän itäisellä alueella
Tatu Ollila tietää, että kokkaa huomenna Budapestissa ainakin kuhaa – Muoniolainen kisaa nuorten kokkien maailmanmestaruudesta
Tuuli Rautava haluaa käyttää raaka-aineet kokonaan – Mettänmaku tekee gourmetruokaa retkeilijöille Savukoskella
Kolumni: Sallalaisen leipomon lopettamisesta tuli maansuru – ”Jos tämän siemenen laittaa maahan, kasvaako siitä uusi sämpylä?”
Sodankylään avataan uusi tilausravintola alkusyksyllä – ”Uskomme, että tunnelmallinen kotaravintola kiinnostaa ihmisiä”
Pellon kesäkahvila Mamsellissa pääsee tutustamaan kahvin lomassa myös aitoon tuulimyllyyn – kahvila tuo kylään eloa
Kemijärvellä juhlittiin vuodenvaihdetta luistelujäällä ja rakettien loisteessa – katso kuvat tapahtumasta
Sallan markkinoinnissa luovuus kukkii taas: Kunnanjohtaja vihkii somesta etsityn hääparin Matkamessuilla Helsingissä, palkintona elämyksiä Sallassa
Sallalainen baarimestari Janne Mattila on cocktailien mestari – ”Tärkeimpiä asioita ovat tasapaino ja maku”
Luonnonvarakeskus toteuttaa kyselyn ilmastonmuutoksesta — Muutoksia tarkastellaan etenkin matkailun ja poronhoidon näkökulmista
Reino Palokangas nukkui pois kotisohvallaan 80-vuotispäiviensä päätteeksi - Reilu jätkä oli kaikille tuttu Espanjaa, Ivaloa ja Nuorgamia myöten
Katso kuka voitti: Kokosimme Inarilaisen juniorihaukikisan väsytystarinat yhteen – Lue kilpailijoiden jännittävät tarinat ja katso kuvat komeista kaloista