Tatu Ollila tietää, että kokkaa huomenna Budapestissa ainakin kuhaa – Muoniolainen kisaa nuorten kokkien maailmanmestaruudesta
Tuuli Rautava haluaa käyttää raaka-aineet kokonaan – Mettänmaku tekee gourmetruokaa retkeilijöille Savukoskella
Kolumni: Sallalaisen leipomon lopettamisesta tuli maansuru – ”Jos tämän siemenen laittaa maahan, kasvaako siitä uusi sämpylä?”
Sodankylään avataan uusi tilausravintola alkusyksyllä – ”Uskomme, että tunnelmallinen kotaravintola kiinnostaa ihmisiä”
Pellon kesäkahvila Mamsellissa pääsee tutustamaan kahvin lomassa myös aitoon tuulimyllyyn – kahvila tuo kylään eloa
Terveystarkastaja antoi sodankyläläiselle ravintolalle viikon aikaa saattaa kuntoon tarkastuksessa havaitut puutteet
Pääkirjoitus: Kauniit ajatukset eivät näy paikallisen yrittäjän kassassa, jos kuluttajien rahat menevät kiinalaisille jäteille
Savukoskelainen MettänMaku voitti maatalousmessujen palkinnon: ”Tuuli on ollut luonnontuotteiden kanssa tekemisissä kaksikymmentä vuotta”
Ilmastonmuutos on jo hävittänyt saamelaisten perinteiset kahdeksan vuodenaikaa - ”Ukkivainhaan opeilla et sie pysty ennustamhan ennää mithään”
Ministeriö tarttuu lohen pelastamiseen – "Liian vähän ja liian myöhään”, asiantuntija arvostelee kalastuksen säätelyä