Paikallisuutiset

Terttu Pohtila Koti-Lapin päätoimittajan sijaiseksi vanhempainvapaan ajaksi

Otto Ponto (vasemmalla) työskentelee loppuvuoden aikana Koti-Lapin toimittajana. Päätoimittaja Esa Keskinen (keskellä) jää vanhempainvapaalle ja virkaa tekevänä päätoimittajana aloittaa vakitoimittaja Terttu Pohtila. Kuva: Koti-Lappi

Koti-Lapin päätoimittaja Esa Keskinen jää vanhempainvapaalle. Toimitukseen on pestattu myös toimittajan sijainen.

Kemijärvellä, Pelkosenniemellä, Sallassa ja Savukoskella ilmestyvän Koti-Lappi-lehden päätoimittaja Esa Keskinen jää vanhempainvapaalle joulukuulle asti.

Vt. päätoimittajaksi tälle ajalle on nimetty Koti-Lapin vakitoimittaja Terttu Pohtila. Päätoimittaja vastaa lehden julkaisutoiminnasta. Pohtila aloittaa virkaa tekevänä päätoimittajana 19.8.

Orivedeltä lähtöisin oleva Esa Keskinen, 34, on työskennellyt Koti-Lapin päätoimittajana keväästä 2021 alkaen. Hän tuli pestiin eläkkeelle jääneen Sami Kasurisen tilalle.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

FM Terttu Pohtila, 51, on sallalainen toimittaja, joka on työskennellyt pitkään Lapin Kansalle, Koti-Lapille ja Koti-Lapin edeltäjälle Koillis-Lapille. Koti-Lapin vakituisena toimittajana hän on ollut joulukuusta 2021.

Koti-Lapin toimituksessa työskentelee päätoimittajan lisäksi yksi toimittaja. Toimittajan sijaisena Keskisen vanhempainvapaan aikana työskentelee valokuvaaja ja toimittaja Otto Ponto. Ponto, 37, on Lapissa asuva ja työskentelevä freelancer, joka on avustanut pääasiassa valtakunnallisia julkaisuja, kuten Helsingin Sanomia ja Suomen Kuvalehteä. Hän on työskennellyt myös Kittilälehdessä ja Inarilaisessa. Ponto asuu nykyään Pyhällä.

Koti-Lapin toimituksen tavoittaa normaaliin tapaan sähköpostiosoitteesta toimitus@kotilappi.fi tai puhelinnumerosta 010 665 7920.

Toimitus sijaitsee Kemijärven keskustassa osoitteessa Hallituskatu 1, mutta toimittajat liikkuvat laajalla levikkialueella, joten vierailusta kannattaa sopia etukäteen.

Lisää aiheesta

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä