Paikallisuutiset

Mikä ihmeen Tapahtumien Lappi? Vinkkaa tapahtumasi sen kautta näillä ohjeilla

Koti-Lapissa on ollut käytössä Tapahtumien Lappi -palsta yli vuoden ajan. Näin se toimii.

Maksullinen Yhdistys- ja seuratoiminta -palsta sekä ilmainen Tapahtumien Lappi löytyvät Koti-Lapin painetun lehden loppuosasta. Kuva: Koti-Lappi

Koti-Lapin menot-listaus on löytynyt keväästä 2023 alkaen painetun lehden loppupuolelta Tapahtumien Lappi -otsikon alta.

Tapahtumat ovat luettavissa painetun lehden lisäksi Koti-Lapin verkkosivuilla ja Tapahtumien Lappi -sivustolla. Painetussa lehdessä näkyvät Kemijärven, Pelkosenniemen, Sallan ja Savukosken alueelta ilmoitetut tapahtumat. Verkossa esillä ovat koko Lapin tapahtumat.

Palstalla voi ilmoittaa maksuttomasti lyhyesti julkisten ja kaikille avoimien tapahtumien tiedot. Painettuun lehteen tulevissa tiedoissa ei kuitenkaan voi olla mainoksellista sisältöä, kuten lipun tai kurssien hintoja. Verkkoversiossa tilaa on enemmän ja siinä voi julkaista myös hintoja.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Tapahtumien Lapissa ei julkaista yhdistysten, seurojen tai järjestöjen omia sisäisiä tapahtumia, joita ovat esimerkiksi talkoot, jäsenillat ja retket. Seuratoimintaa varten on olemassa oma maksullinen palstansa, jossa julkaistaan yhdistysten ja seurojen sisäisiä tiedotteita jäsenille.

Keskiviikkoisin ilmestyvään painettuun lehteen poimitaan aina seuraavan viikon tapahtumat torstaista keskiviikkoon.

Tapahtumatiedot pitää olla ilmoitettuna edeltävään sunnuntaihin mennessä, sillä Koti-Lappi painetaan maanantaisin Postin aikataulujen takia. Netissä näkyvillä on koko tapahtumalistaus.

Tapahtumien Lappi -alustan käyttäminen vaatii kirjautumisen www.tapahtumienlappi.fi-sivustolle. Palvelun käyttö on ilmaista.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Sivustolta löytyvään lomakkeeseen täytetään tapahtuman tiedot, jolloin ne ohjautuvat sekä Koti-Lapin painettuun lehteen että verkkosivuille.

Ohjeita kirjautumiseen ja käyttöön on tämän sivun videossa.

Hilla Groupin asiakaspalvelu auttaa ilmoitusasioissa verkkosivullaan osoitteessa asiakaspalvelu.hillagroup.fi tai puhelimitse 020 750 4469 (ma–pe klo 9–15)

Lisää aiheesta

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä