Jalkapalloilijoiden rakastamat autot

Liikuntaharrastajat rakastavat urheilu- ja luksusautoja. Tässä artikkelissa tutkimme Premier League -jalkapalloilijoiden suosikkimalleja.

Autoteollisuus on toipumassa pandemian aiheuttamista vaikeista vuosista. Ala mukautuu täyttääkseen kuluttajien vaihtelevaan taloudelliseen tilanteeseen liittyvät tarpeet. Tällä hetkellä yksi merkittävistä trendeistä on käytettyjen autojen markkinoiden kasvu, mikä näkyy myös käytettyjen varaosien verkkokauppojen suosiossa.

Laaja valikoima eri brändien osia ja palveluiden tehokkuus ovat tehneet näistä alustoista tärkeitä autoharrastajille. Voit tutustua näiden erikoistuneiden sivustojen, kuten Ovoko.fi, tarjoamiin Volkswagen-, Renault-, Volvo-, Land Rover- ja Fiat-varaosiin. Mutta "auto" on myös luksuksen synonyymi: tässä artikkelissa katsomme joitakin malleja, jotka ovat erityisesti jalkapalloilijoiden suosiossa.

Jalkapalloilijat suosivat rahoitusvaihtoehtoja

Viimeisimpien tietojen mukaan Premier League - jalkapalloilijat, maailman suosituimmassa (ja rikkaimmassa) sarjassa, ovat kiinnostuneet tietyistä autoista. Näyttää siltä, että makuja muuttuu nopeasti, ja jotkin perinteisesti listalla olleet brändit, kuten Jeep, Porsche ja McLaren, ovat nyt hieman vähemmän edustettuina. Kiinnostavaa on myös, että jalkapalloilijat suosivat yhä enemmän rahoitusvaihtoehtoja, jotka soveltuvat hyvin hankkimaan autoja, jotka voivat olla käytössä vain muutaman kuukauden ajan, koska mallit vaihtuvat usein verrattuna tavallisiin kuluttajiin.

Top 10 -sijoitukset

Premier League -jalkapalloilijoiden suosituimmat autot sisältävät Ford-brändin. Ford tunnetaan luotettavuudestaan ja kyvystään tunkeutua lähes kaikille markkinasegmenteille. Ford Mustang Fastback on erityisesti jalkapalloilijoiden suosikki, ikoninen urheiluauto, jonka hinta on alle 38 000 puntaa. Mustang Fastback voi saavuttaa yli 250 km/h ja kiihtyy 100 km/h alle viidessä sekunnissa. Voimakkaampi mutta myös huomattavasti kalliimpi on yhdeksänneksi suosituin auto: Bentley Bentayga Onyx, joka tarjoaa huipputasoa mukavuutta ja voi saavuttaa jopa 300 km/h nopeuden, ja sen hinta on noin 160 000 puntaa. Sterling, Lingard ja Aguero ovat näiden autojen suuria faneja ja omistavat niitä. Italialainen Maserati Grancabrio, joka löytyy myös Cristiano Ronaldon autotallista, on kahdeksas listalla. Se maksaa hieman yli 100 000 puntaa ja voi saavuttaa lähes 290 km/h.

Kohti top 5

Seitsemännellä sijalla on Range Rover Autobiography: yhdessä Bentleyn kanssa ainoa brändi, joka tuo kaksi mallia tähän luetteloon. Autobiography, jota omistavat muun muassa Rashford ja Harry Kane, Englannin maajoukkueen historian paras maalintekijä, maksaa noin 100 000 puntaa ja voi saavuttaa lähes 250 km/h. Lamborghini on myös mukana listalla Huracan Spyderillä: tämä superauto on erityisesti Premier League -jalkapalloilijoiden suosiossa huippunopeutensa, joka on noin 320 km/h, vuoksi. Pierre-Emerick Aubameyang, joka pelaa nykyisin Marsiille, on yksi tämän mallin suurista ystävistä ja on edistänyt Huracan Spyderin suosiota Englannissa aikanaan Arsenalissa ja Chelseassa.

Podiumin alapuolella

Jatkamme nousua kohti podiumia. Premier League -jalkapalloilijoiden suosituimpien autojen joukossa viidennellä sijalla on Ferrari, joka edustaa urheilua ja luksusta. Ferrari 488 Spider on ainoa Ferrarin malli listalla, mutta sen omistavat myös pelaajat, jotka ovat tehneet historiaa Premier League -sarjassa, kuten Mario Balotelli ja Sergio Aguero, kaikki Manchester Cityn pelaajia. Ferrari 488 Spider on myös yksi autoista, joilla on toiseksi korkein huippunopeus tässä luettelossa: yli 320 km/h. Lähimpänä podiumia on Audi RS6 Avant, nopein farmari-malli, joka on markkinoilla hintaan alkaen 80 000 puntaa, ja voi kuljettaa viisi matkustajaa sekä saavuttaa lähes 250 km/h.

Suosituimmat autot

Kolmanneksi eniten ostettu auto Premier League -jalkapalloilijoiden keskuudessa on Mercedes-Benz G-Class. Tämä keskikokoinen luksus-SUV maksaa alkaen 90 000 puntaa, ylittää helposti 200 km/h ja on ostettu kahden viime vuosien tunnetun jalkapalloilijan, Özilin ja Sterlingin, toimesta. Özil on tehnyt historiaa Arsenalin kanssa ennen siirtymistään Turkin liigaan ja uran päättymistä, kun taas Sterling on pelannut vain Premier League -sarjassa kolmessakin huippujoukkueessa: Liverpoolissa, Manchester Cityssä ja Chelseassa.

Kaksi ensimmäistä sijaa vievät brändit, jotka ovat jo listalla: Bentley Continental GT, nopein auto 337 km/h huippunopeudellaan, ja Range Rover Sport SVR, joka on yleisimmin nähty Premier League -jalkapalloilijoiden autotallissa. Tämä malli on erityisesti Lingardin suosiossa ja tunnetaan tyylikkyydestään ja eleganssistaan, ollen kaikkein yleisin auto Premier League -tähtien keskuudessa.