Testasimme kauppojen simat – tasaväkisessä testissä voittajaksi nousi täyteläinen sima, heikoin oli ”makea öllykkä”
Esa Keskisen kolumni: Pahvilautasella lillui jalan palasia ja rusehtavaa lientä: näin kävi, kun toimittaja söi perinneruokaa Lapin omintakeisimmilla markkinoilla
Kauppakujalle tulee suuri ravintolateltta, Nesteen rantaan pop-up keittiöteltta Sodankylän elokuvajuhlien ajaksi
Kaupan alan lakko on käynnissä – Katso tästä lakon vaikutukset Kemijärven, Sallan, Pelkosenniemen ja Savukosken ruokakauppojen aukioloon
Harriniva pyrkii Lapin suurimpien joukkoon – Uusi lumiravintola haltioineen ja hummereineen aukesi Muonion kirkonkylän kupeessa
Savukosken kahvila on koko kylän olohuone – Erikoisena sisustuselementtinä Pappa-Tunturi vuodelta 1979
Sallalainen baarimestari Janne Mattila on cocktailien mestari – ”Tärkeimpiä asioita ovat tasapaino ja maku”
Pelkosenniemen vuoden yrittäjä Riitta Kulju suosii paikallisia raaka-aineita – ”Tämä on uniikkia käsityötä”
”Jos me emme kerro historiastamme, joku tekee sen meidän puolesta” – Aku Louhimies kuvaa Tornionjokilaaksossa syksyllä
Reidar Särestöniemen salattu suhde Áiluun kesti Reidarin kuolemaan asti, sanoo kirjailija Marjut Aikio
”Sotaorpous on ollut elämässäni 85 vuotta. Siitä ei toivu koskaan”, sanoo Mikko Virrankoski kaatuneitten muistopäivän alla
Poliisilla ei ollut riittävän isoa pakastinta – suuren porovarkausjutun korvat tuotiin Ivalon terveyskeskuksen pakastimeen