RegiOnlinen osastot uudistuivat – Mitä sinun pitää tehdä ilmoituksillesi?

Kuuntelemme käyttäjiämme ja parannamme Hilla Groupin suosittua markkinapaikkaa jatkuvasti. Julkaisimme nyt palveluun yli 500 uutta osastoa ja kehittyneemmän käyttöliittymän, jolla ilmoitukset löytyvät paremmin.Uusi osastointi vaikuttaa kuitenkin ennen kyseistä päivämäärää julkaistuihin ilmoituksiisi.

Remontoimme käytännössä koko osastorakenteen täysin. Jatkossa palvelusta löytyy 11 tuotekategoriaa, joilla on 74 osastoa, 396 alaosastoa sekä 76 tarkennettua osastoa.

Eli yhteensä jatkossa löytyy, aiemman 6 tuotekategorian ja 26 osaston sijaan, peräti 556 osastoa!

Ajoneuvot

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vaatteet ja kengät

Rakentaminen ja remontointi

Elektroniikka

Vapaa-aika ja harrastukset

Kellot ja korut

Antiikki ja vanhat esineet

Taide ja keräily

Muut

Lähes kaikelle mahdolliselle myytävälle tavaralle ja palvelulle löytyy siis oma osasto. Uskomme vahvasti, että jos tuotteellesi ei löydy osastoa, ei tuotettakaan ole luultavasti olemassa. Mutta ne olemattomatkin voi kyllä laittaa ’Muut’ -osastoon. Mielenkiinnolla odotamme, millaisia ilmoituksia sinne julkaistaan.

Eläinkauppaan liittyvien eettisten ongelmien ja lainsäädännöllisten haasteiden vuoksi eläinten myynti-ilmoitukset kuitenkin kielletään jatkossa. Estämme näin omalta osaltamme epäeettistä toimintaa, kuten pentutehtailua, joka vaarantaa eläinten hyvinvoinnin. Eläimiin liittyvien tarvikkeiden ja palveluiden ilmoituksia julkaisemme.

Ilmoituksia voi hakea jatkossa myös ominaisuuksien avulla useista eri osastoista. Voit hakea tuotteita esimerkiksi vanteiden leveyden, vaatteiden kokojen tai vain hinnan perusteella.

Luonnollisesti tämä vaatii, että ilmoitukselle pitää jatkossa jättää myös enemmän tietoja.

Mitä sinun pitää tehdä ilmoituksillesi 3.10. jälkeen?

Jos olet jättänyt ilmoituksen RegiOnlineen ennen 3.10., se on luultavasti väärässä osastossa.

Sinun tulee vain muokata vanhaa ilmoitustasi muuttamalla ilmoituksellasi oleva osasto ja valita mahdolliset lisätiedot, jos sellaisia kysytään. Näin varmistat, että ilmoituksesi löydetään.

Ilmoituksesi ei kuitenkaan katoa, jos et tee mitään.

Esimerkiksi autojen vanteet ovat nyt ’autot’ -osastossa. Autojen vanteet pitää siirtää ’vanteet ja renkaat’ -tuotekategorian osastoon ’autojen vanteet ja renkaat’. Vanteille pitää myös valita oikeat mitat.

Sama koskee myös vaatteita. Vaatteille löytyy ’vaatteet ja kengät’ tuotekategoria ja sen alta mm. lasten vaatteet, nuorten vaatteet, naisten vaatteet jne. Vaatteille ja kengille pitää lisätä koko merkinnät.

Miten päivität ilmoitustasi?

  • Klikkaa ’Omat ilmoitukset’ valikosta, jonka löydät sivun oikeasta yläkulmasta henkilökuvakkeen takaa
  • Avaa haluamasi ilmoituksesi painamalla ’Muokkaa’
  • Valitse tuotteelle oikea osasto sekä mahdollinen alaosasto
  • Täytä kysytyt tiedot tuotteesta, esimerkiksi vaatteen koko tai auton tyyppi
  • Julkaise ilmoitus napista ’julkaise ilmoitus’

Palautetta ja kehitysehdotuksia otetaan vastaan

Kehitämme palvelua pienellä porukalla täällä Hillassa. Kaikki palautteet ja kehitysehdotukset ovat meille tärkeitä palvelun kehittämisessä. Haluamme tuottaa mahdollisimman hyvä käyttökokemuksen, niin myyjille, kuin ostajillekin.

Sana on vapaa, laita sähköpostia osoitteeseen palautteet@regionline.fi.